Welkom bij kitebuggys.nl, 

We leveren alle kites, buggys enz van alle bekende merken. Ozone, Peter Lynn, Elliot, Libre enz.....staat wat u zoekt er nog niet in stuur dan even een mailtje en we helpen u verder.

 • 1 619,00 €

  Van Ozone een absolute wereld topper. Inmiddels is de chrono  Europees Kampioen.  Ozone heeft met de V2 een nieuwe standaard gezet in de Closed cell foils.  Veel vermogen, zeker in Low Wind, hoge draaisnelheid en supersnel.

  1 619,00 €
 • 159,00 €

  Inmiddels een legendarische instapper de Speedy. Libre heeft ook met de III weer een stapje verder gezet in het Beginners segment. De gebruikte materialen en opbouw van de Speedy III geeft hem dan ook net een beetje extra met betrekking tot andere beginner 4 liners voor in de buggy. Mensen die gewoon lekker willen rijden hebben aan de Speedy III een goede...

  159,00 €
 • 999,00 €

  De Truck II van Libre is eigenlijk een V-Max met dikke banden, een geknikte downtube en een voorvork die geschikt is voor een bigfoot band. De dikke Sloffen geven de piloot de mogelijkheid om op zachter zand toch uit de voeten te kunnen. Standaard met Bigfoot light wielen, maar upgraden naar Bigfootfull is mogelijk.

  999,00 €
 • 1 299,00 €

  Met de Revolt slaat Libre een nieuwe weg in. De kenmerkende Zebra strepen zijn weg alsmede een stuk gewicht. Voor de Revolt is hetzelfde doek gebruikt als bij de spirit II. Daardoor geeft ie zeker in het Low Wind bereik heel veel power. Door de Closed Cells is hij overal te gebruiken. Land, Water, Sneeuw. Ook in het binnenland is bijvoorbeeld de 15 een...

  1 299,00 €
 • 159,00 €

  Het starters board met een zeer goede prijs/kwaliteits verhouding. 90 cm lang Ahorn Deck met kunststof afgedekt. Breedte 24 cm. Alle schroeven uit RVS. Assen zijn 9mm gehard staal. Wielhoogte: 20 cm, Wiel breedte 5 cm. Gewicht 6.9 kg. Voor piloten van max 85 kg geschikt.

  159,00 €
 • 499,00 €

  Met de komst van de Zebra Buggy heeft Zebra dus ook een driewieler in de collectie. Gezien de uitvoering heeft de Zebra buggy een zeer goede prijs/kwaliteits verhouding. Het zitje geeft veel steun vergelijkbaar tot een Peter Lynn Buggy. Achteras van 125 cm is standaard maar kan voor € 45 euro 150 cm worden.

  499,00 €
 • 159,00 €

  De Ignition is al 5 jaar bij Ozone de instap kite bij uitstek. En heeft bewezen dat het in ieders handen een zeer leuke vlieger is om in te stappen in de vliegersport. Zeker omdat ie in diverse maten leverbaar is kan iedereen er lekker mee stoeien. De kite wordt RTF geleverd met een kitekiller. Als de kite de baas wordt laat je gewoon de bar los en de...

  159,00 €
 • 79,00 €

  De mono is een andere benadering met betrekking tot het vliegeren. De mono heeft nl. geen cellen zoals een matras. Het is een Single skinn. Daardoor heeft ie minder doek en minder toming en daardoor lichter. Hij vliegt erg makkelijk en er kunnen geen kamers ploffen als ie hard neer komt.

  79,00 €