Vierlijns vliegers

Vierlijns vliegers There are 4 products.

Vierlijners zijn iets moeilijker onder de knie te krijgen, maar hebben het grote voordeel dat ze makkelijk herstarten en te controleren zijn.

Showing 1 - 4 of 4 items
 • 159,00 €

  De Ignition is al 5 jaar bij Ozone de instap kite bij uitstek. En heeft bewezen dat het in ieders handen een zeer leuke vlieger is om in te stappen in de vliegersport. Zeker omdat ie in diverse maten leverbaar is kan iedereen er lekker mee stoeien. De kite wordt RTF geleverd met een kitekiller. Als de kite de baas wordt laat je gewoon de bar los en de...

  159,00 €
 • 189,00 €

  Alweer de 5-e generatie van de beroemde Beamer. Vernieuwd in zijn design en een klein beetje in de mat zelf om niet teveel het al geweldige vlieggedrag te beïnvloeden. Hij is heerlijk stabiel en de perfecte instapper in alle kite disciplines. Weinig lift en daardoor lekker in de buggy. Compleet geleverd. Kite, lijnen, handles, grondpin in een fraaie rugzak.

  189,00 €
 • 89,00 €

  Vriendelijke instapper voor een lachwekkende prijs......Kite only onder de 100 euro. Vriendelijke drukopbouw en zeer rustige vliegeigenschappen zorgen ervoor dat elke beginner met deze mat uit de voeten kan. Een vierlijner.....hij maakt herstarten makkelijk en door de controle over 4 lijnen zeer goed te doseren. Ook in de buggy een heerlijk matje.

  89,00 €
 • 119,00 €

  Na de Checka komt de Z1. Een mat die voor de instapper in de buggy of board zeer geschikt is. Rustig in de handen, vergevingsgezind en makkelijk te vliegen. Door de 4 lijnen makkelijk te herstarten en te draaien. Een set dekt al een heel groot windberiek af. Nu net is er een 10.0 toegevoegd die iets slanker is waardoor hij al in het intermediate bereik...

  119,00 €
Showing 1 - 4 of 4 items