Race en gevorderde vliegers

Race en gevorderde vliegers There are 5 products.

Voor de competatieve rijders en wedstrijdrijders. Snel en moeilijker te hanteren.

Showing 1 - 5 of 5 items
 • 469,00 €

  Met de Spirit heeft Libre toch gekozen om na het succes van de Z3 te werken aan een nieuwe Handel kite. 3 jaar ontwikkeling zit in de Spirit II. Nog lichter en sneller. Er is zoveel mogelijk gewicht uit de kite genomen om hem nog sneller te laten vliegen. Het doek en de toming is supersnaarstrak. Kwaliteit zoals we van Libre gewend zijn. 

  469,00 €
 • 299,00 €

  Ik kan uit eigen ervaring zeggen: Ik hou van ze. Een racemat uit  de stal van Wolkenstuermer die niet de allersnelste is maar wel een mat die door de piloten die wat minder stress in de buggy willen hebben goed gereden kan worden. De E2 heeft weinig lift gecombineerd met een zachte zijkracht. Daardoor voelt ie lekker rustig en heb je niet het idee...

  299,00 €
 • 229,00 €

  Alweer de derde generatie van het succesnummer van Libre. Een zog. Intermediate die op alle vlakken goed uit de verf komt. De 2.3 en 1.8 worden vaak nog als stormmat voor de high end buggyers gebruikt vanwege de enorme stabiliteit in harde wind. Hoostaande kwaliteit wordt gecombineerd met een hoog plezier gehalte. De Vamp III laat je nooit in de steek.

  229,00 €
 • 209,00 €

  Met de Z2 brengt Zebra kites een racemat met potentieel in het segment. De z2 kenmerkt zich in een topverwerking van de materialen. Dun doek en dunne toming. En dit tegen een zeer gunstige prijs. De Z2 is uitermate geschikt om als recreatieve rijder toch een beetje mee te komen met de snelle jongens op het strand. De Z2 heeft nl. ook races gewonnen.

  209,00 €
 • 349,00 €

  Na de Z2 is de Z3 ontwikkeld. Twee jaar zijn ze er mee bezig geweest om deze mat te ontwikkelen waarbij de proto's al erg veel indruk maakten. Inmiddels is de potentie van de Z3 bekend. Diverse kampioenschappen zijn binnengesleept. We hoefen niet te vertellen dat speciaal dun doek en dunne toming gebruikt is. En ondanks dat alles....zelfs op korte lijnen...

  349,00 €
Showing 1 - 5 of 5 items